Clienți

SECURED SR – Companie de securitate

,,Evaluatorul, prin rapoartele întocmite, urmare a informațiilor primite și a constatărilor proprii din teren, a realizat cu promptitudine, profesionalism și răspundere analiza de risc a fiecărui centru de profit identificând vulnerabilitățile existente; prin măsurile dispuse a îmbunătățit sistemul de siguranță al activelor, aducându-se beneficii în desfășurarea activității curente, fiind eliminate riscurile existente prin implementarea reglementărilor legale în domeniu.”

Scrisoare de recomandare

SC Turism Covasna SA – Director General Anica Sbanț

DPD ROMÂNIA – Companie de curierat

MOBEXPERT

AUTOTOTAL – Distribuitor piese auto

DE SILVA RESIDENCES – Dezvoltator imobiliar

REINKE  MANUFACTURING  CO.  –  Lider mondial în echipamente de irigații

NEXXON – Cel mai mare distribuitor de anvelope din România

PHARMAFARM

GEDEON RICHTER

Expocar Constanța – Opel, Mazda, Suzuki, Ssangyong  

“Ce pot să spun despre FOCUS RISK SRL? Calitate, profesionalism, seriozitate! Orice problemă pe care o ai o tratează cu maximă seriozitate. Îți explică și te îndrumă cu privire la problemele legate de securitatea locației. Mulțumesc, Nicu Bătărigă! Recomand tuturor, veți vedea diferența!”

Maia Bakery & Bistro – Mihai Aldea

,,Am fost impresionată de rapiditatea și de profesionalismul cu care echipa FOCUS RISK SRL m-a ajutat la întocmirea evaluării de risc și la implementarea recomandărilor făcute.

Recomand FOCUS RISK SRL tuturor celor ce au nevoie de evaluarea de risc la securitate fizică și de servicii de calitate.”

Cerasela Brumă

ROPHARMA

Corretto Cafe

CARELESS BEAUTY ROMÂNIA